Betaalmogelijkheden

iDEAL

Je hebt bij ons de mogelijkheid om, zonder extra kosten, met iDEAL te betalen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online bestelling betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste bekende banken van Nederland.
Belangrijkste kenmerken:

* Kosteloos
* Net zo vertrouwd, gemakkelijk en veilig als internetbankieren
* Wordt ondersteund door de grote bekende Nederlandse banken
* Controle op de betaling

Wij kunnen je betaling vrijwel direct zien, waardoor wij je bestelling sneller in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

Hoe werkt iDEAL?
Je doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kies je voor iDEAL. Nadat je jouw bestelling heeft bevestigd, kom je op een beveiligde pagina van Sisow. Hier selecteer je jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar het internetbankieren van je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je selecteert de rekening waarmee je wil betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van jouw rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je jouw bestelling hebt betaald. Daardoor kunnen wij jouw bestelling snel in behandeling nemen.
 

Mr. Cash

Onze klanten die in België wonen kunnen nu ook met Mr. Cash betalen. Mr. Cash is voor België het zelfde als iDEAL voor Nederland. Voor het gebruik van Mr. Cash worden geen extra kosten berekend.


Bankoverschrijving

Je doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kies je voor Bankoverschrijving. Voor het gebruik van Bankoverschrijving worden geen extra kosten berekend. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail. Hierin staat wat je hebt besteld, hoeveel het kost en wat je bestelnummer is. Het genoemde bedrag kun je overmaken naar rekeningnummer NL74RABO0341003484t.n.v. Yurada. Graag onder vermelding van de laatste 5 cijfers van het bestelnummer.
Bij betaling vanuit het buitenland kun je de volgende bankgegevens gebruiken: IBAN NL74RABO0341003484, BIC RABONL2U.
Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, zal je bestelling worden doorgegeven aan onze inpakafdeling. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden.
 

Ga terug naar de vorige pagina.