Betaalmogelijkheden

iDEAL

Je hebt bij ons de mogelijkheid om, zonder extra kosten, met iDEAL te betalen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online bestelling betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste bekende banken van Nederland.
Belangrijkste kenmerken:

* Kosteloos
* Net zo vertrouwd, gemakkelijk en veilig als internetbankieren
* Wordt ondersteund door de grote bekende Nederlandse banken
* Controle op de betaling

Wij kunnen je betaling vrijwel direct zien, waardoor wij je bestelling sneller in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

Hoe werkt iDEAL?
Je doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kies je voor iDEAL. Nadat je jouw bestelling heeft bevestigd, kom je op een beveiligde pagina van Sisow. Hier selecteer je jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar het internetbankieren van je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je selecteert de rekening waarmee je wil betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van jouw rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je jouw bestelling hebt betaald. Daardoor kunnen wij jouw bestelling snel in behandeling nemen.
 

Mr. Cash

Onze klanten die in België wonen kunnen nu ook met Mr. Cash betalen. Mr. Cash is voor België het zelfde als iDEAL voor Nederland. Voor het gebruik van Mr. Cash worden geen extra kosten berekend.


Bankoverschrijving

Je doet een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze in de kassa, kies je voor Bankoverschrijving. Voor het gebruik van Bankoverschrijving worden geen extra kosten berekend. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail. Hierin staat wat je hebt besteld, hoeveel het kost en wat je bestelnummer is. Het genoemde bedrag kun je overmaken naar rekeningnummer IBAN: NL35 KNAB 0404 0274 58 t.n.v. Yurada. Graag onder vermelding van de laatste 5 cijfers van het bestelnummer.
Bij betaling vanuit het buitenland kun je de volgende bankgegevens gebruiken: IBAN: NL35 KNAB 0404 0274 58, BIC KNABNL2H.
Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, zal je bestelling worden doorgegeven aan onze inpakafdeling. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden.

Afterpay

De bestelling alvast ontvangen en later betalen? Dat kan wanneer je kiest voor AfterPay, eenmalige machtiging of betalen via een digitale acceptgiro.

Ter goedkeuring van je verzoek om de betaling door te voeren doet AfterPay een gegevenscontrole. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Let op: AfterPay verzorgt deze betalingen voor Yurada, maak dus geen geld naar ons over!

Je kunt bij vragen over een betaling contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

Heb je een creditcard van Mastercard, Maestro of Visa tot je beschikking? Dan kun je ook hiermee je betaling in onze webshop voldoen. Nadat je jouw bestelling hebt bevestigd, kom je op een beveiligde pagina van Sisow. Hier vul je de benodigde gegevens in en klik je op Betaal. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je jouw bestelling hebt betaald, waardoor wij je bestelling snel in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.
 

Ga terug naar de vorige pagina.