Levertijd

Voor alle producten geldt (mits voorradig) een levertijd van 1 á 3 werkdagen, indien je bij de betaalwijze hebt gekozen voor iDEAL, Mr. Cash, creditcard of AfterPay. Wanneer een product niet op voorraad is staat er bij het product aangegeven wat de verwachtte levertijd is.

Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van je pakket bij de pakketvervoerders en vragen hiervoor je begrip. Bij vragen hierover kunt je uiteraard wel contact met ons opnemen.

Wanneer je bij de betaalwijze hebt gekozen voor een bankoverschrijving, wordt je bestelling verstuurd wanneer je betaling door ons is ontvangen. Je kan je bestelling daardoor later ontvangen dan wanneer je van één van onze andere betaalwijzen gebruikt maakt.

Als je niet thuis bent als de bezorger met het pakket bij je aan de deur staat, kan het pakket eventueel bij je buren worden bezorgd. Je vindt in dat geval een kaartje in je brievenbus, waarin staat bij welke buren je jouw pakket kunt afhalen. Wanneer de bezorger het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen, vind je een briefje in de brievenbus met instructies van de vervoerder.

Ga terug naar de vorige pagina.